Thursday, February 27, 2014

Bucatarie Showroom Yulmob


Mobila de bucatarie realizata pe comanda este alcatuita din: fronturi cu rame aluminiu vopsite negru mat si sticla verde cu folie securizata pe spate, interiorul  si lateralele mobilierului sunt realizate din pal alb titan, blatul de lucru  este negru  cu sclipici.




Sertar Grass cu tavita din plastic pentru tacamuri, sertar silentios Grass tip Joly pentru corp de 600 mm, sertar Nova Pro pentru  depozitarea  borcanelor, sertar prevazut cu amortizare si spatiu depozitare provizii, sertar cu scurgator vase, Lift Kinvaro  S 35 pentru corp suspendat de 600*600 mm, corp suspendat dotat cu pistoane Grass  Suspa.


O solutie moderna , creativa, dar si estetica de amenajare a bucatariei este sistemul  Waterfall. Sistem  compus din profile  aluminiu  cu ajutorul carora se construieste o structura  inchisa cu sticla, In spatiul dintre blat si corpurile suspendate. Acest sistem inlocuieste clasica faianta si uneori are chiar si un  design mai placut. In spatele acestui sistem se pot pune benzi de iluminat cu LED-uri.








1 comment:

  1. Mobilier modern executat profesional din mdf vopsit comoda compartimentata

    ReplyDelete