Saturday, March 21, 2015

Mobila Dressing Usi Lemn Alb

Cele mai noi si practice modalitati de depozitare in materie de amenajari interioare sunt dressingurile. Atat din considerente estetice cat si din nevoia de a profita de orice spatiu. Marea majoritate a persoanelor isi doresc un astfel de obiect de mobilier in casa. Cel mai practic mod de a achizitiona un dressing este la comanda astfel clientul cu ajutorul designerului Yulmob isi personifica mobilierul in functie de bugetul avut plus nevoile locuintei. 

 Optiunea cea mai practica sunt usile glisante,acestea nu vor incurca circulatia prin sistemul de inchidere, deschidere. Amestecul de nuante face ca piesa sa fie usor integrabila cu elemente de mobilier deja achizitionate sau ce vor urma a fi.

 Corpul este realizat din Pal cu 3 Usi culisante pe naunte de Lemn Alb si Lemn Negru dispuse pe un perete intreg cu Rama din Aluminiu. O astfel de combinatie de texturi si nuante rezoneaza si creeaza un joc subtil al penumbrei. Compartimentarea  este  in 3 usi astfel clientul doreste incastrarea televizorului pe langa garderoba si obiectele casnice.


No comments:

Post a Comment