Saturday, March 21, 2015

Mobila Dressing cu Oglinda Fumurie

 O solutie practica pentru pastrarea ordonata a garderobei dumneavoastra este alegerea unui  tip de dressing care sa va multumeasca din toate punctele de vedere. Usile glisante creeaza functionabilitate si potential estetic deosebit. Ce e foarte interesant si iesit din tipare acest tip de mobilier creeaza in spatiul dumneavoastra o zona aerisita.

 Folosirea oglinzilor creeaza senzatia de a doua fereastra ce aduce un plus la senzatia de marire a zonei unde este depozitat dressingul. In primul rand cand vorbim de un astfel de tip de mobilier ne gandim ca prima utilitate necesara este Compartimentarea Interioara ce trebuie gandita din mai multe puncte de vedere de aceea echipa Yulmob va sta la dispozitie cu idei practice si usor de realizat int-un timp util.


 Modelul de  Dressing din imagini a fost realizat din MDF Infoliat cu folie protectare pe spate si cu  Usi  Rama Aluminiu cu Oglinda Fumurie incastrat in perete. Compartimentarea este pe 2 usi cu spatiu de depozitare a hainelor atat lungi cat si camasi,bluze,etc. Introducerea unor bare de aluminiu pentru sustinerea incaltamintei este o idee atat practica cat si estetica deoarece zona este aerista si usor de curatat.


No comments:

Post a Comment