Monday, March 9, 2015

Mobila Bucatarie Bej Gri

In locul unui spatiu de lucru izolat pentru gospodine, bucataria contemporana a devenit din nou locul favorit al intregii familii. Multiplele variante de materiale si accesorii, finisajele cele mai ingenioase si creativitatea umana permit plasarea mobilei de bucatarie intr-un spatiu oricat de mic si ingust pastrand in acelasi timp si functionalitatea si impactul estetic

  Bucatariile noastre sunt reprezentative prin jocul indraznet si generos al designului mobilei cat si prin diversele contraste cromatice. Mobila de bucatarie pe care noi ti-o vom propune iti va oferi posibilitatea de a imbina utilul (spatiile de depozitare si accesorizarea moderna) cu placutul (spatiile pentru obiecte decorative si designul modern). Va propunem o multitudine de modele mobila de bucatarie cu structuri simple, suprafete plane, aparate functionale si spatii de depozitare practice, iar in spatele ecestora materiale, accesorii si finisaje de inalta calitate.


 Mobila de bucatarie  la comanda este alcatuita din : Usi din MDF Termopal Bej si Gri, iar interiorul corpurilor  modulare sunt realizate din Pal melaminat Vanilie, manere scoica satinat, canturi ABS, blat din Granit   Verde, plinta apa din Granit, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu. Accesoriile  pentru mobila provin din import Italia, Germania si Austria. La aceasta mobila de bucatarie la camanda s-au folosit accesorii Grass cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro, inaltatoare sertar, balamale cu amortizare, separator inox tacamuri, cos gunoi, scurgator vase. Acesta mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului.


 Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta, baterie, plita, hota, cuptor, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding , cuptor cu microunde, etc. fiind optionale. Mobila la comanda Bacau.







No comments:

Post a Comment