Monday, March 9, 2015

Mobila Bucatarie Bej

Liniile ultramoderne, finisajele perfecte si calitatea deosebita a materialelor folosite fac din mobila de bucatarie pe comanda o alegere moderna, eleganta si rafinata. Finisaje multiple, dotari si compartimentari sunt realizate la comanda in functie de preferinte si necesitatile bucatariei. Dimensiunile trebuie alese cu grija pentru a nu exista erori in rezultatul final. Intotdeauna se pot evita aceste erori cu ajutorul consultantilor Yulmob.

Mobila de bucatarie la comanda este alcatuita din : Usi din MDF Bej lucios infoliat, iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat Alb titan, rama aluminiu cu sticla sablata manere scoica negru lucios, canturi ABS, blat negru din Granit Galaxy, plinta apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu. Accesoriile pentru mobila provin din import Italia, Germania si Austria. La aceasta mobila s-au folosit accesorii Grass cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro, inaltator sertar, balamale silentioase, lift silentios Lift Kinvaro F 20 , separator inox tacamuri, cos gunoi, scurgator vase.


 Mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile cum ar fi : chiuveta, baterie, plita, hota, cuptor,masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incastrabil sau freestanding, cuptor cu microunde, etc. fiind optionale. Mobila la comanda Bacau.





No comments:

Post a Comment