Tuesday, March 24, 2015

Mobila Living Wenghe Pal Dakar si Sticla Fumurie

Decorarea unui living trebuie sa transforme incaperea intr-un spatiul aerisit, cu elemente decorative interesante, fie geometrice, rectangulare, usor rotunjite, si cu o mobila living care se remarca prin linii bine definite. Un astfel de living nu va fi incarcat prin numarului pieselor de mobilier. Atmosfera relaxanta din living va fi data si de modestia obiectelor decorative, in vreme ce designul mobilei de living va fi pus in lumina de primatul ordinii. Piesele de mobilier sunt, de asemenea, minimale, simple si asimetrice.


 Amplaseaza o masuta de cafea joasa pe care o poti decora cu un platou supradimensionat. Renunta la vechea biblioteca inalta si compune singur noul ansamblu, alaturand un corp vertical, prismatic, cu o comoda lunga, de inaltime mica, si polite de lungimi diferite, pentru a accentua asimetria, sau combinand acelasi cabinet jos cu un corp orizontal suspendat. Acestea pot fi atat de aceeasi culoare, cat si de culori diferite, pentru un aspect mai spectaculos. 


 Daca nu gasesti in totalitate mobila de living pe care o doresti, alege  mobila de living la comanda. Vei putea obtine rezultatul dorit pentru spatiul disponibil.


No comments:

Post a Comment