Tuesday, March 24, 2015

Mobila Living Pal Wenghe Sticla

Mobilierul tau de living trebuie sa fie spectaculos, sa-ti placa. Nu trebuie sa ramai insa detasat de ideea de utilitate. Trebuie ca ochii sa se bucure de armonia estetica a mobilierului realizat la comanda dar trebuie sa te gandesti si la utilitatea acestuia. Sunt doua tipuri de confort pe care ne bazam in actiunile noastre legate de amenajare.

 “Confortul vizual” care se impune cu implicatii puternice asupra starii noastre psihice si “confortul structural” care se imprima asupra laturii fizice. Livingul, zona de zi a casei, trebuie sa intruneasca o serie de calitati care sustin pe pozitiile fruntase notiunea de “confort”.


 Cu toate ca nu preia decat ocazional functiunea de odihna – somn, livingul trebuie sa fie unul confortabil. In primul rand piesele de mobilier care intregesc imaginea acestui spatiu trebuie sa se armonizeze cu functiunea de baza. Alege confortul in amenajarile din casa ta iar rezultatul va fi unul cu adevarat benefic tie. Designerii Yulmob vor realiza confortul perfect pentru familia ta.


No comments:

Post a Comment