Friday, November 28, 2014

Mobila Bucatarie Mdf Antichizat

Bucataria este un spatiu important atat pentru rolul functional, cat si prin prisma utilizarii acestuia, atat pentru a pregati masa, cat si pentru a manca sau a petrece timpul alaturi de cei dragi.

Alegerea potrivita a culorilor in care vopsim bucataria se rasfrange nu numai asupra modului in care percepem obiectele sau spatiile respective, ci si asupra starii noastre de spirit. 


Poti alege fie sa cumperi o mobila la comanda din aceeasi paleta de culori sau o mobila la comanda intr-o paleta in constrast pentru a fi pus in valoare.

De exemplu, bejurile sunt culori de pamant si confera o atmosfera optimista si primitoare.


 In cazul in care iti doresti o mobila de bucatarie in aceasta culoare, scoate-o in evidenta prin intermediul unor accesorii intr-o culoare contrastanta, oricare culoare din cele de pamant fiind indicata.

Clasica dar in acelasi timp contemporana aceasta mobila de bucatarie este realizata din Usi din MDF Bej  Antichizat , iar interiorul corpurilor modulare sunt realizate din MDF Bej, manere aurii cu motiv floral, blat din Granit Galaxy negru, plinta picioare MDF Bej.

Accesoriile pentru mobila provin din import Italia, Germania si Austria. La aceasta mobila de bucatarie la comanda s-au folosit accesorii Grass cum ar fi: sertare cu amortizare Nova Pro, inaltatoare sertar, balamale cu amortizare, separator inox tacamuri, cos gunoi, scurgator vase.


Acesta mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Mobila la comanda Bacau.




No comments:

Post a Comment