Friday, November 28, 2014

Bucatarie Moderna Maro Inchis

Acest mobilier de bucatarie este alcatuit din: fronturi din MDF vopsit crem lucios in partea superioara si maro inchis lucios in partea inferioara. Interiorul corpurilor este realizat din pal melaminat alb titan. Un accesoriu ce a inlocuit cu succes clasica fainta este peretele din sticla incorporat in mobila, denumit si Waterfall.

Waterfall este o solutie moderna, din ce in ce mai utilizata, creativa si estetica in amenajarea bucatariei. Acest perete din sticla este compus din profile de aluminiu cu ajutorul carora se construieste o structura, inchisa cu sticla, in spatiul dintre blat si corpurile suspendate. 


Un accesoriu important care contribuie la estetica mobilei de bucatarie este blatul de lucru. La aceasta bucatarie blatul este Quartit Bej, termorezistent, special creat pentru bucatarie.

S-au mai folosit si accesorii precum plintele pentru picioare sau profilul inaltator pentru blat, acestea fiind indispensabile intr-o bucatarie, avand rolul de a proteja diverse parti ale mobilierului si contribuind totodata la estetica de ansamblu a mobilierului.


Moblia de bucatarie este utilata cu electrocasnice incorporabile marca HOTPOINT ARISTON, plita pe inductie si cuptor electric. Cand luam in discutie gatitul profesionist, plitele conventionale au un concurent serios si anume plitele pe inductie.


Avantajul cel mai mare al plitelor cu inductie este rapiditatea cu care se prepara mancarea, economia si siguranta. Daca va reamenajati  bucataria si ati ajuns la dilema  Cuptor pe gaz  sau electric, cu siguranta cuptorul electric castiga in fata celui pe gaz, avand mai multe avantaje si anume: gateste mai sanatos si mai gustos, coace excelent, rapid si uniform.




No comments:

Post a Comment