Monday, March 16, 2015

Mobila Dormitor Stejar Crem

Putem spune ca exista mobila prin excelenta utila,practica si functionala.Anumite corpuri de mobilier sunt incarcate estetic rolul lor principal fiind decorativ dar desigur exista si un echilibru perfect intre cele doua aspecte la care se adauga un raport intre calitate si pret. In cazul de fata nici un astfel de detaliu nu a fost omis de catre designerul Yulmob.


  Piesele de mobilier sunt create astfel sa puncteze ambele caracteristici mentionate mai sus. Ideal pentru orice tip de mobilier este sa ofere confort si suficient spatiu de depozitare fara a incarca camera. Se creeaza un echilibru intre corpuri prin combinatia de culori,textura si materialul folosit astfel zona nu este aglomerata vizual.Dressingul este gandit la randul lui practic si detine compartimentari in ambele parti.


 Este realizat din Pal Wenghe Brun cu Usi nuanta Stejar Crem.Patul detine doua noptiere incorporabile suspendate plus somiera rabatabila. Biroul este din Pal Wenghe Brun cu 8 sertare si Oglinda inramata plus Comoda din Pal cu 4 sertare.
No comments:

Post a Comment