Saturday, March 7, 2015

Mobila Bucatarie Bej

Simplitate, forme mai putin complicate, componente naturale… Stilul modern in care poti opta sa iti decorezi bucataria pune accentul pe legatura cu elementele naturii: pamantul, plantele, pietrele si lemnul. Stilul modern  este potrivit in special pentru bucatarie, acesta fiind centrul traditional al unei locuinte, centru ce a fost mai tarziu inlocuit de sufragerie; membrii unei familii se strang mai adeseori in fata televizorului acum, decat in spatiul intim al bucatariei. Spatiul decorat modern este mai primitor, mai confortabil si adauga o nota de intimitate de familiaritate unei incaperi, in cazul de fata unei bucatarii.


Mobila de bucatarie la comanda este alcatuita din : Usi din Termopal Bej,  iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat Platina, rama aluminiu cu sticla sablata, manere scoica satinat, canturi ABS, blat de bucatarie termorezistent  aluminiu, plinta apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu. Accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia, Germania si Austria. La aceasta mobila de bucatarie la comanda s-au folosit accesorii Grass  cum ar fi: sertare cu amortizare Nova Pro, inaltatoare sertar, balamale cu amortizare, separator inox tacamuri,  cos gunoi, scurgator vase.


 Acesta mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta, baterie, plita, hota, cuptor, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding, cuptor cu microunde, etc. fiind optionale. Mobila la comanda Bacau.







No comments:

Post a Comment