Wednesday, March 18, 2015

Mobila Dormitor Wenghe Dakar

Este recomandat sa analizam in detaliu care ne sunt prioritatile si nevoile cand ne gandim sa mobilam o zona a casei noastre, astfel punctam minimul de care avem nevoie, In aceasta maniera evitam riscul aglomerarii spatiului cu obiecte inutile. Dormitorul este motorul casei noastre ,acolo ne incarcam cu energie si ne relaxam dupa o zi obositoare de lucru de aceea trebuie sa il amenajam corespunzator. Tinem cont de dimensiunile camerei,culorile alese ,finisajele ,plasarea acestora in spatiu astfel clientii sa fie pe deplin multumiti de alegerea facuta apeland la un specialist Yulmob.


Mobilierul ideal este acela care se adapteaza nevoilor noastre indiferent de destinatia lui. Simplitatea cu care se porneste este criteriul de apreciere.Fiecare mobilier in parte este unic in felul sau datorita faptului ca totul este realizat pe comanda. Mobila de dormitor este alcatuita din 4 piese principale ce intregesc intreg spatiul. Dressingul este realizat din Pal dublat Wenghe Dakar combinat cu Alb in 2 Usi Glisante pe profil Aluminiu cu sertare silentioase interioare cu glisiera normala.


Compartimentarea este realizata in ambele parti cu bare de Aluminiu pentru depozitarea hainelor lungi cat si a camasilor. Patul este tapitat in Piele Ecologica Neagra si detine somiera rabatabila.Cele 2 noptiere deasemenea sunt din Pal Wenghe Dakar si MDF vopsit lucios cu sertare cu amortizare BLUM. Noptiera este realizata din Pal dublat Wenghe Dakar si MDF Alb Lucios Vopsit in 6 sertare cu sistem de deschidere Push It.










No comments:

Post a Comment