Tuesday, March 17, 2015

Mobila Dormitor Mesteacan

Ce avem nevoie intr-un dormitor? In primul rand de confort si nu in ultimul rand de o zona de depozitat gandita cat mai practic, iar pentru asta avem nevoie de ideile unui specialist. Echipa Yulmob va sta la dispozitie cu idei practice si utile pentru casa dumneavoastra. De multe ori ne lovim de probleme aparent banale de pilda – Ce facem cu produsele cosmetice care le dorim la indemana noastra sau unde depozitam cartile,etc toate acestea aparent par neesentiale dar adunandu-se complica lucrurile creeandu-ne neplaceri.


Aici intervin piesele de mobilier salvatoare ce au un rol principal  si anume depozitarea isteata a fiecarui obiect ce ne da noua batai de cap. Dressingul are o compartimentare in 2 Usi cu Bare din Aluminiu pentru depozitarea hainelor lungi cat si a camasilor plus zona de introdus incaltamintea,articole vestimentare cat si diverse obiecte casnice. Este realizat din Pal cu nuante de mesteacan Alb si Wenghe Brun cantuit pe spate cu 2 Usi culisante cu Profil Aluminiu si inchidere cu amortizare.


 Patul este prevazut cu 2 noptiere cu somiera rabatabila. Comoda are o compartimentare in 4 sertare silentioase cu manere din Aluminiu plus un Birou din Pal prevazut si el cu 4 sertare. Cromatica este aleasa in contrast inchis deschis astfel intreg dormitorul devine o zona a linistii vizuale.


No comments:

Post a Comment