Wednesday, March 11, 2015

Mobila Bucatarie Nuc Roscat

Bucatariile Yulmob sunt complet adaptate preferintelor si nevoilor tale. Designul exclusiv, nuantele variate, calitatea mobilei si a accesoriilor folosite vor creea bucataria pe care ti-o doresti. Mobila de bucatarie creata de noi foloseste cea mai noua tehnologie. Mobila este adaptata pe gustul tau. Cromatica si linia stilistica accentueaza caracterul clasic al mobilei de bucatarie.


Aceasta mobila de bucatarie iti ofera toate spatiile de gatit si de depozitare necesare. Mobila este foarte usor de intretinut si este rezistenta la caldura, socuri mecanice si apa. Poti comanda propria amenajare adaptata perfect spatiului pe care il ai la dispozitie in bucatarie. Solutiile propuse de designerii Yulmob pentru mobila ta de bucatarie vor fi in conformitate cu bugetul disponibil si stilul clientului.


 Mobila de bucatarie la comanda este alcatuita din : Usi din MDF Nuc interiorul corpurilor modulare sunt  realizate din MDF Nuc, manere aurii cu motiv floral, canturi ABS, blat de bucatarie termorezistent Travertin, plinta pentru blat, plinta picioare din MDF Nuc Roscat. Accesoriile pentru mobila provin din import Italia, Germania si Austria. La aceasta mobila de bucatarie la comanda s- au folosit accesorii Grass cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro, inaltatoare sertar, balamale cu amortizare, separator inox tacamuri, cos gunoi, scurgator vase. Mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Mobila la comanda Bacau.




No comments:

Post a Comment