Saturday, March 28, 2015

Camera copil Pal Stejar Bardolino

Culorile au o importanta foarte mare in ambianta camerelor pentru tineret si mai ales pentru copii,acestea marcheaza si pun in valoare anumite zone estetice si functionale dar si atenueaza unele defecte.Cromatica utilizata in ambianta oricarei incaperi,nu neaparat camerele de copii si tineret trebuie sa creeze o armonie intre elementele incaperii atat mobilierul introdus cat si peretii,tapiteria,covoarele,draperiile,etc.In camerele de copii,tineret culorile trebuie sa contribuie la inveselirea ambiantei.


 Mobilierul la comanda da posibilitatea clientului de a-si personaliza dupa bunul plac casa. Poti comanda propia amenajare unica adaptata perfect spatiului pe care il detii apeland la un designer de specialitate Yulmob care te va ajuta cu idei spontane.Solutiile noastre se vor plia in conformitate cu bugetul disponibil in stilul clientului.


 Mobilierul este realizat din Pal cu nuante de Stejar Bardolino Gri cu Alb cu blat de 36 mm pentru birou si prevazut cu 4 sertare cu manere din Aluminiu.Dulap tip dressing pe colt este in 3 Usi realizat din Pal nuanta Bardolino Natur si Alb.



No comments:

Post a Comment