Tuesday, December 9, 2014

Mobila Bucatarie Rosu Gri

Mobila de bucatarie  este alcatuita din : Usi din MDF Infoliat Bordo si Gri inchis,  iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat  alb titan , rama aluminiu cu geam sablat, manere nichelate Italia lucioase, canturi ABS, blat termorezistent alb mat, plinta antistrop apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu. Accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia, Germania si Austria. 


 La aceasta mobila de bucatarie la comanda s-au folosit accesorii Grass  cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro.Sertarele Nova Pro functioneaza usor si silentios.Sistemul de amortizare pe are airmatic elimina zgomotul pe care l- ar putea face la inchidere.


 Miscarea este integral sincronizata,lateralele sunt stabile si rezistente chiar si atunci cand sertarul este incarcat la capacitate maxima de 40 sau 70 kg si este deschis complet.Inaltatoare sertar, balamale silentioase, separator inox tacamuri,  cos gunoi, scurgator vase.
 

 Mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta inox ,baterie inox , plita inox, hota mascata, cuptor inox,masina de spalat vase incastrabila, frigider incorporabil, etc. fiind optionale.






No comments:

Post a Comment